fbpx

Om oss, Patrik Karlsson
Om oss

Kampanjbyrån har sitt säte i Mölndal, staden strax söder om Göteborg, en mil närmare Paris. Vi erbjuder väl genomtänkt och snyggt förpackad kommunikation för både digitala och tryckta medier. Byråns grundare och kampanjgeneral Patrik Karlsson, är utbildad grafiker och har under många år arbetat med kampanjverksamhet för politiska och ideella organisationer. 

Grafisk formgivning, textbearbetning och fotografering är våra tre huvudspår. För att kunna leverera det mesta av det bästa har vi också ett både brett och djupt samarbete med andra skickliga formgivare, konstnärer, profilproduktproducenter och evenemangsbolag.

Vår målsättning är att vara en helhetsleverantör. Från ax till limpa oavsett om det är en produkt, ett budskap eller rent av dig själv du vill marknadsföra. En kampanj – en kontakt. I nära samarbete med dig, ringar vi in målgruppen, formulerar budskapet och hittar rätt kommunikationskanal. Det är vi riktigt bra på, om vi får säga det själva. Så bra att vi erbjuder dig ett gratis strategimöte där vi analyserar ditt behov och berättar vad vi kan erbjuda för just din kampanj.

Vad kan vi göra för dig? Kontakta oss för en strategimöte.
Ett möte är alltid trevligt – och gratis.